Αποτελέσματα | Υπομέτρο 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας»


 

Αναρτήθηκε σήμερα ο προσωρινός πίνακας διοικητικού ελέγχου αιτήσεων στήριξης για το υπομέτρο 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας».

Συγκεκριμένα στους πρώτους πίνακες παρουσιάζονται οι παραδεκτές αιτήσεις ενώ στους τελευταίους οι μη παραδεκτές αιτήσεις, ανά ΔΑΟΚ και Κωδικό Έργου (σε αύξουσα σειρά). Λόγω της μη ύπαρξης επιλαχόντων τα αποτελέσματα παρατίθενται ανά ΔΑΟΚ και όχι σε φθίνουσα βαθμολογική σειρά.

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή (ένσταση) με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999. Το ανωτέρω δικαίωμα προσφυγής ασκείται άπαξ, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την επομένη της δημοσιοποίησης του προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων, δηλ. έως 24-8-2021.

Η ένσταση υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης των υποψηφίων (υποενότητα «Ενστάσεις»). Η ηλεκτρονική ένσταση υποβάλλεται βάσει τυποποιημένου υποδείγματος και συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωσή της (σε μορφή εγγράφου pdf ή άλλη αποδεκτή ηλεκτρονική μορφή). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, το έγγραφο της ένστασης όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται, υπογεγραμμένο από τον προσφεύγοντα, στην οικεία ΔΑΟΚ, το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη λήξη της περιόδου ηλεκτρονικής υποβολής των ενστάσεων στο ΠΣΚΕ δηλ. έως 31-8-2021.

Ενστάσεις που υποβάλλονται εκτός των προβλεπόμενων προθεσμιών δεν εξετάζονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης στήριξής τους, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΠΣΚΕ   www.ependyseis.gr/mis/ όπου είχαν υποβάλει την αίτησή τους.  

 

[slideshare id=249842934&doc=3-210723101049&type=d&w=1100&h=600]

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.